Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Heropening Veenlust en Raadhuisplein

Foto: Peter Panneman

VEENDAM – Het Raadhuisplein en het Veenlustplein in het centrum van Veendam zijn in de afgelopen maanden helemaal opnieuw ingericht. Afgelopen vrijdag werden de pleinen heropend. Dat gebeurde door wethouder Henk Jan Schmaal (GB), Frans Beune (ontwerper), Gerard Hoiting (algemeen directeur Roelofs) en Jeroen Hoekzema als vertegenwoordiger van de Ondernemersvereniging Veendam Centraal, (OVC).

Openingshandeling

Met een druk op rode knop werd de fontein in werking gezet, gelijktijdig sprak Henk Jan Schmaal het vele aanwezig publiek toe met de woorden “welkom in de huiskamer van Veendam’. Intussen hadden de kinderen van het aanwezige publiek andere plannen en vermaakten zich naar hartenlust in het waterbassin van de nieuwe fontein.

De verbouwing van het centrum heeft 1,5 miljoen gekost en heeft ongeveer een half jaar geduurd. Hiermee is de aanpak van het Veendammer centrum nog niet af. Er zijn namelijk ook nog plannen om het Kerkplein en de Promenade aan te pakken.

  • Bekijk alle foto’s van de feestelijke opening bij fotograaf: Peter Panneman

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.