Direct naar de inhoud.

Mysterieuze Pietenbrievenbussen in Veendam

  • door:
  • op:

VEENDAM – In het centrum van Veendam staan sinds maandag 16 november diverse mysterieuze brievenbussen.  Je kunt ze vinden bij Top1toys, EP-Rosies, Juwelier Kremer, en Viro.

Ook vonden we de mysterieuze brievenbussen in de Winkler Prins Passage en het gemeentehuis. Na enig onderzoek kwamen we er achter dat dit ‘pietenbrievenbussen’ zijn waar kinderen hun tekeningen en verlanglijstjes voor Sinterklaas kunnen inleveren.

“Toen de Pieten hier kwamen of we hun wilden helpen met de grote hoeveelheid tekeningen kon ik natuurlijk geen nee zeggen” aldus een winkelier”. De kinderen kunnen alle ontwikkelingen omtrent Sinterklaas in Veendam volgen via het Parkstad Sinterklaas Nieuws op SKV tv-kanaal 996 en via www.parkstadveendam.nl-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal