Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Blueprint vanuit Java

My Darling Clementine

RTV1 – Op vrijdag 3 en 10 november vinden weer interessante sessies plaats in Grand Café Java van het roots radioprogramma Blueprint. De gasten die in deze twee afleveringen de sessies verzorgen zijn op 3 november de uit Oklahoma afkomstige Levi Parham en ‘onze eigen’ Gerry Wolthof en op 10 november het duo My Darling Clementine uit Engeland en Hans Hannemann uit Groningen.

Zoals altijd is publiek welkom en is de toegang gratis. Via de stream op www.rtveen.nl is het programma elke zondag te beluisteren en verder de hele week op http://www.rootsparadise.com/blueprint/index.php

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.