Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Supergewone mensen gezocht als pleegouders

EXLOO – Woensdagochtend waren burgemeesters, wethouders en beleidsmedewerkers van alle gemeenten in Drenthe bijeen om de ‘Week van de Pleegzorg’ te openen door samen te ontbijten.

Deze week zet Yorneo haar pleegouders in het zonnetje en vraagt hiermee aandacht voor het tekort aan pleegouders. Tijdens het ontbijt werd er met elkaar gesproken over het belang van pleegzorg en kwamen bijzondere verhalen uit de praktijk naar voren. De gemeenten helpen Yorneo zoeken naar supergewone mensen en stellen hun gemeentehuis beschikbaar voor de actie ‘doneer je schoolhek.’

Overhandiging spandoek ‘Supergewone mensen gezocht’

Verschillende scholen voor basis- en middelbaar onderwijs uit Drenthe stellen hun schoolhek beschikbaar voor de actie ‘doneer je schoolhek.’ Tijdens het ontbijt overhandigde Annemieke Smit, directeur Yorneo | Pleegzorg de spandoeken ‘supergewone mensen gezocht’ aan de burgemeesters en wethouders om ook een mooie plek te geven op het gemeentehuis. Hiermee hopen we pleegzorg in samenwerking met de gemeente meer onder de aandacht te brengen.

Geplaatst door

Maakt deel uit van het redactie en managementteam (MT)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.