Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Huiskamerconcert Pekelpop met The Good Case

OUDE PEKELA – Het begint een traditie te worden, in de donkere dagen voor kerst. Het laatste concert  van het jaar Pekelpop wordt door The Good Case uit Groningen verzorgd.

Het alter-ego van The Good Case, Cees Reezigt, komt met twee andere muzikanten naar Pekela om de bezoekers van dit huiskamerconcert te trakteren op zijn kenmerkende mix van donkere melancholische liedjes met zijn herkenbare stemgeluid waarbij hij zichzelf begeleid op gitaar, banjo of mandoline aangevuld met (een) andere (gast)muzikant(en).

Komende zondag wordt Cees geflankeerd door Dick Bouterse op contrabas en Mike Huiskes op gitaar. Veel mensen denken bij Pekelpop al snel aan (hard)rock en gierende gitaren. Dat dit beeld niet helemaal klopt bewijst stichting Pekelpop wederom met dit concert dat zich het beste laat beluisteren in een muisstille kamer waarin de veelal treurige teksten over de ellende in de wereld en het leven centraal staan zonder er treurig van te worden.

Het gratis toegankelijke concert vindt plaats op zondag 26 november 2017 van 15.00 tot 18.00 aan de Veemstede 74 te Oude Pekela. Wegens de beschikbare ruimte is aanmelden verplicht via Facebook (www.facebook.com/pekelpop), e-mail (info@pekelpop.nl) of middels een bericht via de website: www.pekelpop.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.