Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Graag deze roos doorgeven

Ans Grimbergen reikt roos uit. Foto: Peter Panneman

VEENDAM – De PvdA Veendam hield zo vlak voor de kerstdagen een actie om aandacht te vragen voor eenzaamheid. Dit deden zij donderdagavond tijdens de koopavond rond het Museumplein in Veendam. Hierbij werden rozen uitgedeeld aan het winkelend publiek.

Alle rozen die aangenomen werden kregen een opdracht mee. De roos diende doorgegeven te worden aan een ander. Dit kan je moeder zijn, een vriendin, de buurman of gewoon de jongen bij de bushalte. Het maakt niet uit aan wie, als hij maar doorgegeven wordt. Het gaat namelijk om de aandacht voor een ander. Op deze manier vraagt de PvdA aandacht voor eenzaamheid. In samenwerking met ‘de Zonnebloem’ Veendam wil de PvdA bijdragen om donateurs te werven voor de vrijwilligersorganisatie.

Zonnebloem

Bij de Zonnebloem draait het om mensen. Ze zetten alles op alles om mensen met een lichamelijke beperking een onvergetelijk tijd te bezorgen, zodat ook zij volop van het leven kunnen genieten. Daarvoor denkt de Zonnebloem altijd in oplossingen. Daar staan hun vrijwilligers voor. Ook donateurs maken het Zonnebloemwerk mogelijk. ” Er kan veel meer dan je denkt”

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.