Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Mapathon bijeenkomst gemeentehuis Stadskanaal

Gemeentehuis Stadskanaal (F: BJ Brinkman – RTV1)

STADSKANAAL – Op donderdag 8 februari organiseren de Jonge Ambtenaren Stadskanaal (JAS) samen met het Nederlandse Rode Kruis een bijzondere activiteit in het gemeentehuis van Stadskanaal, een zogenaamde ‘mapathon’. Dit is een bijeenkomst waarbij vrijwilligers gezamenlijk aan een digitale kaart werken. In veel ontwikkelingslanden bestaan geen betrouwbare kaarten, wat het erg moeilijk maakt voor hulpverleners om mensen daar te bereiken in crisissituaties.

Een goede kaart kan levens redden. Als gemeente willen we vanuit onze maatschappelijk verantwoordelijkheid hier graag samen met het Rode Kruis aan werken. Het is een open evenement, voor de hele organisatie en mensen daarbuiten.

U bent van harte welkom om te helpen, voorkennis is niet vereist. Rode Kruis-projectleider Koos Krijnders (bekend van De Wereld Draait Door) zal een duidelijke uitleg verzorgen. Het programma start om 15.30 uur en aanmelden kan via de website van de gemeente Stadskanaal

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.