Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Bijzondere vaartocht door wateren Veendam

F: B.J. Brinkman – RTV1

VEENDAM –  Veendammer van het jaar 2007 Bart Kloosterhuis is bezig met een nieuw idee. Hij wil een ‘bijzondere’ vaartocht gaan organiseren door de kanalen en wateren in de gemeente Veendam. De vaartocht moet plaatsvinden op zondag 6 mei 2018 met een rondvaartboot. Kloosterhuis hoopt dat veel mensen meevaren.

Kanker

De rondvaart heeft als doel om aandacht te vragen en om geld in te zamelen voor kankeronderzoek door KWF kankerbestrijding.  Kloosterhuis legt dan ook een link tussen zijn vaar-evenement in Veendam en die van de ‘Samenloop voor Hoop’ (wandeltocht om geld in te zamelen voor kankeronderzoek) op 2 en 3 juni.  Kloosterhuis loopt dit jaar het wandelevenement samen met zijn vrouw en Team Lovely in de gemeente Oldambt waar hij geboren is.  Hij en zijn vrouw verloren in 2016 hun dochter Lyandra aan deze vreselijke ziekte.

Spektakel

De vaartocht door de wateren van Veendam moet een waar spektakel worden. Kloosterhuis zegt in het DvhN dat hij hoopt dat mensen met een eigen boot achter hem aan gaan varen. Op de rondvaartboot zelf varen in ieder geval ook muzikant Henk Schaart en wethouder Harry Dijkstra (Aa en Hunze) mee.

Draaiboek

De komende weken zal Kloosterhuis vooral bezig zijn met het regelen van vergunningen en draaiboeken. Want wie doet bijvoorbeeld de bruggen open? Gelukkig krijgt hij volop steun van zijn schoonzoon en de vriendinnen van zijn overleden dochter.

Wie meer wil weten kan Bart een email sturen bartjemail@netvisit.nl

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

1 Reactie op “Bijzondere vaartocht door wateren Veendam

  1. Bart Kloosterhuis

    Voor de beide vaartochten op zaterdag 5 mei zijn nog plaatsen beschikbaar.De kosten zijn 20 euro per tocht. Aanmelden kan dus nog steeds bij bartjemail@netvisit.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.