Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Beurs voor Recreatie en Toerisme Hondsruggebied

BORGER – Donderdag 8 februari wordt de 9e editie van de Recreatie en Toerisme Ondernemersbeurs georganiseerd bij Restaurant & Hotel Bieze in Borger. Recreatie en &Toerisme  Ondernemers vanuit de zeven gemeenten (Groningen, Haren, Tynaarlo Aa en Hunze, Borger-Odoorn, Coevorden en Emmen) in het Hondsruggebied, krijgen deze dag informatie over actuele ontwikkelingen op Recreatie en Toerisme gebied.

Programma

Sprekers op deze dag zijn Astrid Crum, directeur van Marketing Drenthe. Zij vertelt over ‘Bestemming Drenthe’ en gaat in op de plannen van Marketing Drenthe voor de promotie van het Hondsruggebied. Fris van Leer, docent Marketing van de Hanzehogeschool Groningen, neemt de deelnemers aan de beurs mee in de OER Toer: nieuwe en verrassende arrangementen met een link naar de unieke en bijzondere plekken van het gebied. Jeroen Vinkesteijn, landelijk bekend Social Media Expert, verzorgt een presentatie over Social Media. Hij presenteert deze dag de uitkomsten van zijn recente onderzoek. Natuurlijk is er voor ‘de zaal ‘ ook een rol . Een aantal keren in het programma wordt naar hun mening gevraagd en kan men volop interrumperen tijdens het onderdeel Werelds Erfgoed UNESCO Hondsrug 2018. Ondernemers kunnen zich presenteren  tijdens de beursvloer met het thema ‘Beleef de streek’. Dagvoorzitter Eric van Oosterhout, burgemeester van de gemeente Emmen, zal de dag in goede banen leiden.

Kei van de Hondsrug

Tijdens de beurs wordt De Kei van de Hondsrug voor de ondernemer met een opvallend, innovatief en duurzaam product uitgereikt.

Hondsruggebied

Voor het eerst is deze R&T beurs, inmiddels de 9e editie, bestemd voor R&T ondernemers uit het gehele Hondsruggebied:  De Hondsrug UNESCO Global Geopark. De afgelopen periode zijn de diverse toeristische organisaties in deze regio en De Hondsrug UNESCO Global Geopark een nauwere samenwerking aangegaan om de toerist te interesseren voor het gebied en hem/haar hier heen te halen en te laten terugkomen. De organisatie van de R&T beurs is in handen van De Hondsrug UNESCO Global Geopark en de toeristische en marketingregisseurs, waaronder HondsrugDrenthe en Stichting Marketing Regio Emmen,  van de gemeenten.

 Aanmelden

Geïnteresseerde ondernemers kunnen zich aanmelden via: www.dehondsrug.nl/ondernemer/recreatie-toerisme-beurs/

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.