Direct naar de inhoud.

Valentijnsdag in de Breehorn

  • door:
  • op:
Gezelligheid in de Breehorn – F: Peter Panneman

VEENDAM – Voor de zevende maal organiseert Breehorn, Bruisend Hart Veendam een muzikale activiteit op Valentijnsdag. Woensdagavond 14 februari is er voor 55 plussers uit Veendam een gezellige avond waar de vereniging voor Volkszang Veendam onder leiding van dirigent Henk Norder de muziek zal verzorgen.

Zorggroep Meander, Noorderpoort Veendam, OSG Winkler Prins en Compaen werken op die dag zeven jaar samen om de sociale contacten tussen jongeren, cliënten van de Breehorn en senioren uit Veendam te stimuleren.

De lage toegangsprijs is mede mogelijk gemaakt door de heer Löhr en de inzet van vele vrijwilligers en stagiaires en door een bijdrage uit het wijkbudget. Anneke Wierenga: “De toegang tot deze avond kost € 3,-. Een kopje koffie/thee met iets lekkers is gratis. Het programma is van 19.30 – 21.00 uur. De zaal is open vanaf 19.00 uur”.

Woonservicecentrum de Breehorn is onderdeel van Zorggroep Meander. De Breehorn is het ‘activiteitenhart’ voor de wijk Sorghvliet. In en om de Breehorn worden het gehele jaar door diverse activiteiten georganiseerd.-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal