Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Valentijnsdag in de Breehorn

Gezelligheid in de Breehorn – F: Peter Panneman

VEENDAM – Voor de zevende maal organiseert Breehorn, Bruisend Hart Veendam een muzikale activiteit op Valentijnsdag. Woensdagavond 14 februari is er voor 55 plussers uit Veendam een gezellige avond waar de vereniging voor Volkszang Veendam onder leiding van dirigent Henk Norder de muziek zal verzorgen.

Zorggroep Meander, Noorderpoort Veendam, OSG Winkler Prins en Compaen werken op die dag zeven jaar samen om de sociale contacten tussen jongeren, cliënten van de Breehorn en senioren uit Veendam te stimuleren.

De lage toegangsprijs is mede mogelijk gemaakt door de heer Löhr en de inzet van vele vrijwilligers en stagiaires en door een bijdrage uit het wijkbudget. Anneke Wierenga: “De toegang tot deze avond kost € 3,-. Een kopje koffie/thee met iets lekkers is gratis. Het programma is van 19.30 – 21.00 uur. De zaal is open vanaf 19.00 uur”.

Woonservicecentrum de Breehorn is onderdeel van Zorggroep Meander. De Breehorn is het ‘activiteitenhart’ voor de wijk Sorghvliet. In en om de Breehorn worden het gehele jaar door diverse activiteiten georganiseerd.

Geplaatst door

Maakt deel uit van het redactie en managementteam (MT)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.