Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Dag van de Mode in centrum Veendam

VEENDAM – Tijdens de Winkler Prins reünieweken in 2016 is bij de winkeliersvereniging het idee ontstaan ook een modedag te organiseren. Meerdere kleding- en modezaken hebben de handen ineen geslagen en dit idee vorm gegeven. Zaterdag 31 maart staat de vierde editie van de ‘Dag van de Mode’ alweer gepland.

Centrum Veendam staat bekend om haar vele kleding- en modezaken met een groot en gevarieerd aanbod. Daarnaast zijn ook de opticiens, kapperszaken en winkels met tassen, schoenen en accessoires van de partij. Zij presenteren zich gezamenlijk met modeshows en andere activiteiten waar zij hun voorjaars- en zomercollectie presenteren.

Woordvoerder Sievert Uneken: “Aangezien het de zaterdag voor Pasen is zal de Paashaas ook aanwezig zijn en de bezoekers trakteren op lekkers. Zoals u kunt lezen bevestigd het gezellige centrum van Veendam haar naam als evenementencentrum met dit mooie evenement. Wij heten jullie van harte welkom en zien jullie graag zaterdag 31 maart in het centrum van Veendam”.

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.