Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Onjuist gebruik invaliden parkeerplaats

F: Peter Panneman

VEENDAM – Ergernis bij invalide parkeerplaatshouders in Veendam. De invalidenparkeerplaatsen op het Museumplein en het Kerkplein zijn regelmatig bezet door mensen die er helemaal niet mogen parkeren. Met name de parkeerplaatsen op het Kerkplein zijn in trek bij automobilisten die daar niet mogen staan met hun auto. De klacht is in behandeling en gemeente Veendam bezint zich op de situatie. De gemeente en politie gaan kijken of er vaker boa’s kunnen worden ingezet voor extra controles op de parkeerplaatsen in het Veendammer centrum

Geplaatst door

Programmamaker/hoofdredacteur. Maakt deel uit van het managementteam (MT) streekomroep RTV1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.