Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Nieuwe speeltoestellen OBS De Musselhorst

Prachtig schoolplein OBS De Musselhorst

MUSSELKANAAL – (video) – Donderdagmiddag 12 juli knipten bestuurder Jan Paul ten Brink van scholengroep Opron en oud-interim-directeur Baukje Huysse het lint door van de nieuwe glijbaan van de OBS De Musselhorst. Daarmee werd het vernieuwde schoolplein van de basisschool in Musselkanaal officieel in gebruik genomen.

Het schoolplein heeft een flinke opknapbeurt gekregen. Zo zijn er nieuwe speeltoestellen geplaatst, zoals een klim- en klautertoestel, twee duikelrekken, een ballenvanger, twee hinkelbanen en een balanceertoestel. Het geld hiervoor is ingezameld middels sponsoracties. De Opron heeft toegezegd dit bedrag te verdubbelen.

Een verslag van de opening

Geplaatst door

Maakt deel uit van het redactie en managementteam (MT)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.