Direct naar de inhoud.

Nieuwe speeltoestellen OBS De Musselhorst

  • door:
  • op:
Prachtig schoolplein OBS De Musselhorst

MUSSELKANAAL – (video) – Donderdagmiddag 12 juli knipten bestuurder Jan Paul ten Brink van scholengroep Opron en oud-interim-directeur Baukje Huysse het lint door van de nieuwe glijbaan van de OBS De Musselhorst. Daarmee werd het vernieuwde schoolplein van de basisschool in Musselkanaal officieel in gebruik genomen.

Het schoolplein heeft een flinke opknapbeurt gekregen. Zo zijn er nieuwe speeltoestellen geplaatst, zoals een klim- en klautertoestel, twee duikelrekken, een ballenvanger, twee hinkelbanen en een balanceertoestel. Het geld hiervoor is ingezameld middels sponsoracties. De Opron heeft toegezegd dit bedrag te verdubbelen.

Een verslag van de opening-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal