Direct naar de inhoud.

Bijzonder concert in Wildervank

  • door:
  • op:

WILDERVANK – Op zaterdagavond 3 november is er in het Margaretha Hardenberg Cultuurcentrum in Wildervank een bijzonder concert. Sarastro Muziektheater geeft daarmee de aftrap van het grote project ‘Drieluik’ wat de komende maanden in theaters, kerken en andere locaties in Noord Nederland plaats zal vinden.

Drieluik kent 3 elementen. Twee vrolijke kameropera’s uit de Romantiek, Abu Hassan en Die Opernprobe, samengesmeed door Jan Houwing tot een verrassend humoristisch geheel. Componisten Carl Maria von Weber en Albert Lortzing. Een Muzikale Kerstklucht, De Liefdeswacht. Hilarische familiescenes en tot slot een aantal kleine en zeer grote concerten. De operaatjes en de grote concerten zijn met groot orkest.

Aftrap 

Bij de aftrap in Wildervank wordt onder de naam Mozart & Co een uiterst gevarieerd programma aangeboden met bekende en minder bekende koor-, solo en ensemblestukken, waarin ook een aantal elementen uit het project Drieluik naast de stukken uit musicals en operette onder de aandacht gebracht worden. De begeleiding wordt gedaan door de bekende pianist Aleg Tryfanenkau en de dirigent is de geroutineerde Pim de Koning.

Aanvang 20 uur. Kaarten a € 10,- reserveren en meer informatie: www.stichtingsarastro.nl-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal