Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Cultuurcentrum als stemlokaal

WILDERVANK – Het bestuur van het Margaretha Hardenberg Cultuurcentrum heeft bij de gemeente Veendam een verzoek ingediend, het Cultuurcentrum ter beschikking te stellen, voor het inrichten als stemlokaal voor de komende verkiezing van de leden van de Tweede Kamer der Staten-Generaal op woensdag 17 maart 2021.

Voldoet aan eisen 

Gezien het coronavirus COVID-19 en de veiligheidsmaatregelen 1.50 meter samenleving, is de riante ruimte in het Cultuurcentrum uitermate geschikt als stemlocatie. Een beleidsmedewerker van de Gemeente Veendam heeft inmiddels genoemde locatie bekeken en gezamenlijk is er overeenstemming bereikt. “Gezien de ruimte, een hoofdingang en twee uitgangen voldoet het Cultuurcentrum uitstekend aan de veiligheidsmaatregelen van het RIVM”, aldus de beleidsmedewerker.

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.