Direct naar de inhoud.

Cultuurcentrum als stemlokaal

  • door:
  • op:
Foto: Peter Panneman

WILDERVANK – Het bestuur van het Margaretha Hardenberg Cultuurcentrum heeft bij de gemeente Veendam een verzoek ingediend, het Cultuurcentrum ter beschikking te stellen, voor het inrichten als stemlokaal voor de komende verkiezing van de leden van de Tweede Kamer der Staten-Generaal op woensdag 17 maart 2021.

Voldoet aan eisen 

Gezien het coronavirus COVID-19 en de veiligheidsmaatregelen 1.50 meter samenleving, is de riante ruimte in het Cultuurcentrum uitermate geschikt als stemlocatie. Een beleidsmedewerker van de Gemeente Veendam heeft inmiddels genoemde locatie bekeken en gezamenlijk is er overeenstemming bereikt. “Gezien de ruimte, een hoofdingang en twee uitgangen voldoet het Cultuurcentrum uitstekend aan de veiligheidsmaatregelen van het RIVM”, aldus de beleidsmedewerker.-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal