Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Harma Manning nieuwe voorzitter Lokaal Betrokken

Harma Manning

STADSKANAAL – Leden van de lokale partij Lokaal Betrokken hebben in een extra Algemene Vergadering een nieuw bestuur gekozen. Deze heeft vervolgens uit haar midden – unaniem – Harma Manning naar voren geschoven als nieuwe voorzitter. Manning volgt daarmee Jur Mellies op als voorzitter van het bestuur.

Lokaal Betrokken heeft als nieuwkomer bij de laatste gemeenteraadsverkiezingen eerder dit jaar één zetel weten te bemachtigen. Mellies nam toen als eerst gekozene zitting in de raad van de gemeente Stadskanaal en was daarmee naast voorzitter van het bestuur ook opeens fractievoorzitter. Mellies: ‘We waren het er al gauw over eens dat het voorzitterschap van de fractie en dat van het bestuur niet in één persoon verenigd moest zijn.’

Waardevolle kracht

En dus moest er een nieuwe voorzitter van het bestuur komen. Maar die was gauw gevonden in de persoon van Harma Manning. Mellies is blij met de benoeming van Manning. “Harma is onze lijstopvolger en vanaf het prille begin een waardevolle kracht binnen onze partij; daarbij geniet zij het vertrouwen van de overige leden. Ze is de juiste persoon voor deze functie.”

Geplaatst door

Programmamaker/hoofdredacteur. Maakt deel uit van het managementteam (MT) streekomroep RTV1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.