Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Sinterklaas is weer in het land

STADSKANAAL/VEENDAM – Na een lange tocht is Sinterklaas weer aangekomen in ons land. Hij had het zaterdagmiddag druk en moest van de ene plaats (Zaanstad) naar de andere. Overal gezelligheid en zeker bij ons in de Veenkoloniën.

Welkom

De intocht verliep vlekkeloos zowel in Veendam als in Stadskanaal en in beide plaatsen stonden enkele honderden kinderen met hun ouders, oma’s en opa’s of oppassers de goedheiligman en zijn Pieten uit Spanje toe te zwaaien. In Veendam verwelkomde burgemeester Sipke Swierstra de Sint en in Stadskanaal had burgemeester Froukje de Jonge de eer. Dit keer was het prachtig weer tijdens de intocht. Wel een beetje koud, maar dat deerde helemaal niemand.

RTV1 bracht samen met website ParkstadVeendam.nl e.e.a in beeld. Zo kon er thuis ook meegekeken worden naar de intocht in Veendam waar de beroemde sint-centrale staat.. Met dank aan alle vrijwilligers!!

Onderstaande foto’s zijn van ParkstadVeendam, PeterPanneman, CentrumStadskanaal, RTV1

 

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.