Direct naar de inhoud.

Gezamenlijke kerstdienst Pagecentrum

  • door:
  • op:
F: Geert Smit

STADSKANAAL – Na het succes van vorig jaar organiseren vijf kerken uit de Kanaalstreek ook dit jaar  weer een gezamenlijke kerstdienst in het Pagecentrum in Stadskanaal

Een dienst voor jong en oud, met veel zang, een kindermoment, ds. Fred Snit zal spreken en nog veel meer. Er is een samengesteld muziekteam en een koor uit de verschillende kerken. Ook voor de allerkleinsten is er crèche.

In de kerken van de  Christengemeente Rehoboth Stadskanaal, Evangelische Gemeente Stadskanaal, Pinkstergemeente Stadskanaal, Baptistengemeente Nieuw-Buinen, Baptistengemeente Zuid het Kruispunt Stadskanaal is die morgen dan ook geen dienst. De dienst is op 16 december en begint om 10.00 uur, iedereen is van harte welkom.

  • De kerstdienst wordt tevens opgenomen voor televisie en is tijdens de kerstdagen te zien bij RTV1. De exacte dag en het tijdstip is nog niet bekend. Dat zal later aangekondigd worden in onze programmering.-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal