Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Concert Winkler Prins Harmonie in kerstsfeer

VEENDAM – Zondagmiddag 16 december geeft de Winkler Prins Harmonie uit Veendam haar jaarlijkse concert in kerstsfeer. Dit jaar is het projectkoor van de Winkler Prins te gast. Dit koor is samengesteld uit bovenbouwleerlingen die muziek in hun vakkenpakket hebben gekozen. Onder leiding van muziekdocent Johan Leeuwerke hebben zij een aantal nummers ingestudeerd die samen met de WPH ten gehore zullen worden gebracht.

De harmonie zal het concert openen en u alvast een voorproefje geven van het concertprogramma van haar 42e seizoen. Uiteraard zal er ook muzikaal aandacht zijn voor de kerst. Na de pauze voeren orkest en koor samen een aantal nummers uit. Het concert vindt plaats in recreatieruimte Binnenwoel van de Winkler Prins aan de Raadsgildenlaan.

De zaal gaat om 15.00 uur open, waarna het concert om 15.30 uur begint. De toegangsprijs is 3 euro. Daarbij is een kopje koffie of thee inbegrepen.

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.