Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

RTV1 Actueel heeft nieuwe presentator

RTV1 Actueel onderwerpen bij Roel Bouland

RTV1 – Vanaf 9 januari gaat de kersverse presentator Roel Bouland op de woensdag en vrijdagavond RTV1 Actueel op de radio presenteren tussen 18:00 & 19:00 uur. Voor zijn eerste uitzending (9 januari) is Veendam wethouder Henk Jan Schmaal gestrikt.

Kerkstraat

Hij geeft een telefonisch live interview over het openstellen van de Kerkstraat in Veendam voor het autoverkeer en de daarvoor parkeervakken, waar een automobilist maximaal 30 minuten mag staan, voor onder andere laden en lossen. Hoe is dit plan tot stand gekomen en volgt er ook handhaving?

Operettevereniging

In het tweede half uur komen namens Operettevereniging Veendam/Wildervank Alma Bakker & Cobus Oosting praten over hun jaarlijkse optreden in vanBeresteyn te Veendam. In een fraai decor treden koor en solisten op met de voorstelling ‘Fantastische Muziek Surprise’, een show die vol zit met prachtige melodieën uit de operette-, opera-, en musicalwereld.

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.