Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Yoèla Venema Gronings Kampioen Dressuur

VEENDAM – Yoèla Venema (16) uit Veendam en lid van LR Veendam is samen met haar paard Baronnette Gronings kampioen geworden in de klasse L1 dressuur. Het harde werken en trainen van de afgelopen weken werd hiermee beloond. De kampioenschappen werden op zondag 10 februari verreden in de HJC-manege in Tolbert.

NK

Afgelopen zomer was Venema in de klasse B reservekampioen van Groningen en wist ze een 10e plaats te behalen op de Nederlandse kampioenschappen te Ermelo. In maart staat Yoéla Venema wederom met Baronnette aan de start op het NK te Ermelo.

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.