Direct naar de inhoud.

Tropiqua heropent zwembad na verbouwing

Foto: Peter Panneman

VEENDAM – Op woensdag 3 april 2019, om 14:15 uur, opent wethouder Henk Jan Schmaal op ludieke wijze het vernieuwde zwembad Tropiqua in Veendam. Deze middag belooft een (zwem)feestje te worden voor jong en oud met onder andere een kinderdisco, gratis popcorn en een glijbaanrace.

Jungle
In de afgelopen maanden heeft zwembad Tropiqua een metamorfose ondergaan. Er is hard gewerkt om het zwembad, naast de nodige verbeteringen en moderniseringen, te voorzien van een vrolijk junglethema. Dat zien bezoekers terug in de nieuwe speelelementen die zijn geplaatst, waaronder een tuimelemmer en een jeep met een glijbaan voor de kleinste zwemmers.

Ook is er een interactieve speelhoek gerealiseerd, met twee grote glijbanen die voorzien zijn van licht- en geluidseffecten. Bij het verlaten van de glijbaan wordt er een foto gemaakt, zwemliefhebbers mogen dus hun mooiste glimlach meenemen!

Modern familiebad
De modernisering van het zwembad past goed in de doelstelling van Tropiqua om te fungeren als familiebad met een regiofunctie. Belangstellenden en zwemliefhebbers worden van harte uitgenodigd om het vernieuwde zwembad met eigen ogen te aanschouwen en de opening mee te beleven. Op deze dag mag iedereen tot en met 18 jaar naar binnen tegen het baby/peuter tarief van € 2,75.

(Ingezonden)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.-advertenties-