Direct naar de inhoud.

Contracten aannemers windmolenpark getekend

.

NIEUW BUINEN – In Nieuw Buinen zijn vrijdagmiddag de contracten getekend met twee hoofdaannemers die betrokken zijn bij de bouw van het Windmolenpark Drentse Monden Oostermoer.

A. Hak Electron BV. is hoofdaannemer voor de aanleg van alle leidingen/bekabeling. KWS Infra is hoofdaannemer voor de wegenbouw/infrastructuur.

De hoofdaannemers tekenden de contracten met de drie opdrachtgevers: Duurzame Energieproductie Exloërmond (DEE) Raedthuys Windenergie BV en Windpark Oostermoer Exploitatie BV.

Bij de ondertekening benadrukten partijen dat zoveel als mogelijk regionale bedrijven als onderaannemer worden ingeschakeld. “Er is hard gewerkt om de overeenkomsten rond te krijgen en om regionale bedrijven een goede boterham te laten verdienen. We starten nu met de testturbine en vanaf november zal het echt voortvarend gaan en werken we aan een fraai windmolenpark”, aldus algemeen directeur Wim Wolters.

2 reacties op “Contracten aannemers windmolenpark getekend”

  1. We gaan werken aan een fraai windmolenpark zegt Wim Wolters. Grappenmaker hoe kan dit nu fraai worden 😠.
    Ons hele landschap gaat naar de klote. Wat te denken aan de flora en fauna.
    Moeten we nu in nieuw Buinen hier trots op zijn dacht het niet.
    Het levert niets op. Zet ze in de zee daar waait het tenminste heeft niemand last van.
    Ben er echt klaar mee en héél boos 😠

  2. Nu nog even zorgen dat al die mensen die midden in dat windmolenpark komen te wonen daar uitgekocht worden zodat ze elders een huis kunnen kopen. Want je kunt echt niet midden in een industrieel windmolenpark wonen als die operationeel wordt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.-advertenties-