Direct naar de inhoud.

Nelli Cooman Games zoekt vrijwilligers

  • door:
  • op:
Wethouder Veenstra bij de Nelli Gooman Games 2019

STADSKANAAL – Het bestuur van de stichting “Nelli Cooman Games” was tevreden en heeft genoten van de mooie prestaties die zijn geleverd tijdens de spelen op 18 mei jl.

Eigenlijk is het bestuur nog het meest tevreden over alle lachende gezichten van de atleten, de stimulerende rol van Nelli Cooman en het sfeervolle plaatje dat de Games elk jaar weer oplevert.

Toch zijn er ook enkele donkere wolken. Zo wordt het vinden van vrijwilligers om het evenement in goede banen te begeleiden steeds moeilijker. Wethouder sport, mevrouw Lian Veenstra van de gemeente Stadskanaal heeft dat ook geconstateerd. Vanuit haar positie zal ook zij kijken wat er mogelijk is om dit op te lossen.

Aanmelden als vrijwilliger voor 2020

Mocht er de behoefte zijn om volgend jaar mee te helpen kun je dit aangeven via: info@nellicoomangames.nl. Alle hulp is welkom.

“Het zou erg jammer zijn dat dit monument, de Nelli Cooman Games, door gebrek aan begeleiding en vrijwilligers verloren zou gaan. In heel Nederland zijn de games een begrip in atletiekland en dat moet zo blijven”, aldus de organisatie.-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal