Direct naar de inhoud.

Zwembad De Horsten trekt meer dan 30.000 bezoekers

  • door:
  • op:
F: Arjan Kuiper

MUSSELKANAAL – Afgelopen woensdagmiddag passeerde Len Isaku Onoku uit Musselkanaal als 30.000e bezoeker, in de stromende regen, de toegangspoort van zwembad de Horsten in Musselkanaal.

Uit handen van Harry Bos , bestuurslid van dorpsbedrijf de Horsten ontving Len een gezins abonnement voor het seizoen 2020 voor zwembad de Horsten. Van Arjan Kuiper van Zwemschool Henny de Groot een 10 badenkaart voor het overdekte zwembad Emslandermeer in Vlagtwedde. Verder kreeg de gelukkige nog een boeket bloemen voor z’n moeder en een zak snoep om te delen met z’n broertje.

Al met al was het een wat wisselvallig jaar met een paar hele warme weken met soms meer dan 1000 bezoekers per dag en soms ook mindere perioden. Het seizoen is daardoor niet vergelijkbaar met het superseizoen van vorig jaar.

Desondanks halen we dit jaar weer ruim meer dan 30.000 bezoekers. Vergeleken met voorgaande jaren is dat een enorme verbetering waarin gemiddeld 15.000 bezoekers de poorten passeerden. We voelen ons dan ook gesterkt in het door ons ingezette beleid (elke dag open, verlaging van de prijzen voor entree en zwemles, verhogen van de watertemperatuur ). De tomeloze inzet en betrokkenheid van de bevolking, vrijwilligers, lokale ondernemers en de zwemschool doen de rest.

Zwembad de Horsten is nog tot 15 september geopend, doordeweeks van 6.45 tot 10.00 voor de ochtendzwemmers en van 13.00/15.00 tot 18.00 uur voor de recreanten. In de weekenden is het zwembad geopend van 13.00 tot 18.00 uur voor allen. Voor meer informatie: www.zwembaddehorsten.nl of de Facebookpagina Zwembad de Horsten.-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal