Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Raadslid Schoevers neemt tijdelijk ontslag

.

BORGER ODOORN – Marjoleine  Schoevers,  sinds 2008 raadslid voor de PvdA Borger-­Odoorn, neemt m.i.v. 6 november 2019 tijdelijk ontslag wegens gezondheidsredenen.

Zij kampt al sinds het begin van deze raadsperiode met oververmoeidheid. Nadat half oktober haar woning door brand van binnen verwoest werd, heeft zij besloten om het raadswerk tijdelijk voor langere tijd neer te leggen.

“Het raadswerk vergt veel tijd: bijeenkomsten bezoeken, gesprekken voeren met inwoners, raadsstukken doornemen en vergaderen. Ik doe dat met erg veel plezier, maar ik merkte in het afgelopen jaar al dat ik  me steeds vaker en sneller moe voelde,” vertelt Marjoleine Schoevers. In oktober 2018 deed zij al eerder een maand een stapje terug.

De brand in haar woning van 16 oktober jl. heeft haar behoorlijk geraakt: “Het is onvoorstelbaar wat een ravage de brand heeft aangericht. Het is alsof er een bom in mijn woning ontploft is. Er is erg veel verloren gegaan, ook dierbare herinneringen.” De emotionele en materiele gevolgen zullen de komende maanden beslag op haar tijd en energie leggen. In de komende maanden zal Marjoleine Schoevers worden vervangen.

Geplaatst door

Redactie/verslaggeving streekomroep RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.