Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

PVDA en INretail brengen bezoek aan Veendam

PvdA Kamerlid William Moorlag en INretail directeur Jan Meerman brengen werkbezoek aan ondernemers en bestuurders in Veendam en Winschoten

VEENDAM – Op vrijdag 6 maart 2020 brachten PvdA Tweede Kamerlid William Moorlag, gedeputeerde Tjeerd van Dekken en koninklijke INretail een bezoek aan Veendam. Wethouder Economische Zaken Henk Jan Schmaal ontving hen in het gemeentehuis Veendam om in gesprek te gaan over de kansen en uitdagingen van de retail in Veendam. Aan de hand van een presentatie vertelde Henk Jan Schmaal over de reeds gerealiseerde acties in Veendam en de toekomstplannen voor de retail.

Werkbezoek
Het bezoek aan de gemeente Veendam is onderdeel van het werkbezoek van Tweede Kamerlid William Moorlag, gedeputeerde Tjeerd van Dekken en koninklijke INretail aan zowel Winschoten als Veendam.

Er waren bezoeken gepland aan ondernemers in Veendam en Winschoten om in gesprek te gaan over onderwerpen zoals leefbaarheid, leegstand, ondernemerslasten, verplichtingen, situaties in familiebedrijven en de invloed en impact van digitalisering en e-commerce.

In Veendam heeft stichting De Nieuwe Winkelstraat (initiatief van INretail) meegeholpen aan verbeterplannen voor het centrum en daar ook draagvlak voor gecreëerd.

Geplaatst door

Redactie/verslaggeving streekomroep RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.