Direct naar de inhoud.

Bluesfestival Grolloo afgelast

  • door:
  • op:
Johan Derksen – (Foto: RTV1)

GROLLOO – Het internationale bluesfestival op 11,12 en 13 juni in Grolloo gaat niet meer door. Dat laat organisator Johan Derksen aan de media weten. Er waren al 36.000 kaarten verkocht voor het festival dat dit jaar voor de vijfde keer zou worden georganiseerd.

Onverantwoord

Volgens Derksen is het onverantwoord om tijdens de uitbraak van een pandemie (coronavirus) een concert te laten doorgaan met internationale topartiesten. Derksen”: De bands worden geregeld door Mojo concerts en de kaartverkoop door Ticketmaster. Die zijn nu druk bezig om te kijken hoe een en ander omgezet kan worden. Daarom is er formeel nog geen streep gezet door het festival. Juridisch moet nog veel worden uitgezocht”.

 

 -advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal