Direct naar de inhoud.

Bluesfestival Grolloo afgelast

Johan Derksen – (Foto: RTV1)

GROLLOO – Het internationale bluesfestival op 11,12 en 13 juni in Grolloo gaat niet meer door. Dat laat organisator Johan Derksen aan de media weten. Er waren al 36.000 kaarten verkocht voor het festival dat dit jaar voor de vijfde keer zou worden georganiseerd.

Onverantwoord

Volgens Derksen is het onverantwoord om tijdens de uitbraak van een pandemie (coronavirus) een concert te laten doorgaan met internationale topartiesten. Derksen”: De bands worden geregeld door Mojo concerts en de kaartverkoop door Ticketmaster. Die zijn nu druk bezig om te kijken hoe een en ander omgezet kan worden. Daarom is er formeel nog geen streep gezet door het festival. Juridisch moet nog veel worden uitgezocht”.

 

 

5 reacties op “Bluesfestival Grolloo afgelast”

  1. Beste,
    Het is inderdaad onverantwoord om het door te laten gaan ook gezien de leeftijd van veel toch wat oudere bezoekers.
    De druk op de campings met de concertgangers Het moet een veest blijven zonder onmogelijke veiligheid voorschriften

  2. wat vreselijk jammer dat grollo blues niet door kan gaan,juist op het moment dat mijn inmiddels overleden broer ferdi lieberwerth,, als eerste presentator in het museum te horen zou zijn geweest,ik hoop dat het festival in de toekomst door kan gaan met de bijdrage van mijn broer,hoe dan ook,we keep de blues alive!!!!

  3. Het is ontzettend jammer kijk er het hele jaar naar uit maar terecht veel wat ouder publiek gewoon geen risico nemen volgend jaar beter.nu maar uitkijken naar Blues in Culemborg hebben we misschien toch nog 1 festivalletje als het tenminste doorgaat.

  4. Alhoewel het nog niet officieel is, lijkt het me zeer verstandig het festival niet door te laten gaan. Na 1 juni van de ene op de andere dag geen risico meer lijkt mij vreemd. In de tent staan we toch dicht op elkaar. Vraag me trouwens af of de artiesten het risico willen nemen. Misschien een poos niet gerepeteerd met elkaar en zo, of zieken in de begeleiding. Hoe jammer het ook is, in volle gezondheid maar een jaar later…I’ve no corona, i’ve got the blues.

  5. Of Peter Frampton volgend jaar alsnog van de partij zal zijn is zeer de vraag, gezien zijn progressieve spierziekte. Maar misschien wordt het resterende deel van zijn afscheidstournee uitgesteld, als het lichamelijk nog op te brengen is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.-advertenties-