Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Operatie ‘zieke Chantal’ afgerond zonder complicaties

F: Chantal Wil Leven

VEENDAM/BARCELONA – ‘Laat ik maar gelijk met de deur in huis vallen: de operatie van Chantal is om kwart voor vijf afgerond en er waren geen complicaties.’ Dat gaf de zus van Chantal aan in de uitzending van Noord Vandaag op 15 juni. Na een maandenlange inzamelingsactie voor de operatie valt er nu een grote last van haar schouders.

De artsen in Barcelona hebben tijdens de operatie de nek van Chantal vastgemaakt. Dat moet haar algemene gezondheid gaan verbeteren. ‘Ik kan een hele waslijst opnoemen aan dingen die nu beter moeten worden. Het belangrijkste is dat ze er straks waarschijnlijk weer op uit kan. Een dagje strand bijvoorbeeld. Nu kan ze alleen maar in een donkere kamer liggen’ geeft Angela Jonk aan bij RTV Noord.

De komende 24 uur zal Chantal kunstmatig in slaap gehouden worden. Als blijkt dat ze voldoende aangesterkt is wordt ze terug naar Nederland gevlogen.

Lees ook: Zieke Chantal uit Veendam in Barcelona aangekomen

Lees ook: Aandacht voor de stichting ‘Chantal Wil Leven

Geplaatst door

Redacteur/Presentator/Columnist - Streekomroep RTV1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.