Direct naar de inhoud.

Internationaal korfbaltoernooi in trek, maar landen en clubs zitten door corona in wachtkamer

  • door:
  • op:

Het internationale korfbaltoernooi van Stadskanaal’74 is in trek, dat meldt het Dagblad van het Noorden. Onder andere de nationale ploegen van Zimbabwe, Sri Lanka, Hong Kong, Marokko en Tunesië willen maar al te graag deelnemen. Maar door corona moeten ze voorlopig afwachten. 

In november hoopt Staskanaal’74 het toernooi voor de twintigste keer te organiseren. Clubs uit heel Europa, Japan en Columbia plus een handvol landenteams willen graag deelnemen. Uiteindelijk is er plek voor 12 teams.

Normaal gesproken had het organisatiecomité de ploeg al uitgenodigd, maar door corona moeten ze dus nog even wachten. “In de derde week van augustus hakken wij de knoop door,” zo vertelt Atte van Haastrecht aan het Dagblad namens de organisatie.-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal