Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Tenniskids@school op het Museumplein in Veendam

TennisKids@School in Veendam (foto: Ariënne Dozeman / RTV1)

VEENDAM – Vrijdag werd op het Museumplein in Veendam door de Nederlandse tennisbond (KNLTB) en Veendam Beweegt het Tenniskids@school project feestelijk afgesloten. In totaal gaan ruim 400 kinderen verdeeld over drie tijdsblokken allerlei leuke tennisoefeningen doen en spelletjes spelen.

Tenniskids@School

Aan het einde van schooljaar 2020 – 2021 hebben verschillende scholen in de gemeente Veendam deelgenomen aan Tenniskids@School. Een initiatief om kinderen tijdens de gymles kennis te laten maken met tennis. In samenwerking met de tennisverenigingen TC Clias en TPC Veendam en de vakleerkrachten gymnastiek werd zowel in de gymles als op de tennisbaan kennis gemaakt met tennis.

Sportieve afsluiting

Door de coronamaatregelen zat een feestelijke afsluiting er eerder dit jaar niet in. Dat feestje hadden de kinderen dus nog tegoed. Onder begeleiding van tennistrainers van de Nederlandse tennisbond (KNLTB) en hoofdsponsor Menzis worden er allerlei leuke tennisspelletjes gespeeld.

Geplaatst door

Redactie/verslaggeving streekomroep RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.