Direct naar de inhoud.

Tenniskids@school op het Museumplein in Veendam

  • door:
  • op:
TennisKids@School in Veendam (foto: Ariënne Dozeman / RTV1)

VEENDAM – Vrijdag werd op het Museumplein in Veendam door de Nederlandse tennisbond (KNLTB) en Veendam Beweegt het Tenniskids@school project feestelijk afgesloten. In totaal gaan ruim 400 kinderen verdeeld over drie tijdsblokken allerlei leuke tennisoefeningen doen en spelletjes spelen.

Tenniskids@School

Aan het einde van schooljaar 2020 – 2021 hebben verschillende scholen in de gemeente Veendam deelgenomen aan Tenniskids@School. Een initiatief om kinderen tijdens de gymles kennis te laten maken met tennis. In samenwerking met de tennisverenigingen TC Clias en TPC Veendam en de vakleerkrachten gymnastiek werd zowel in de gymles als op de tennisbaan kennis gemaakt met tennis.

Sportieve afsluiting

Door de coronamaatregelen zat een feestelijke afsluiting er eerder dit jaar niet in. Dat feestje hadden de kinderen dus nog tegoed. Onder begeleiding van tennistrainers van de Nederlandse tennisbond (KNLTB) en hoofdsponsor Menzis worden er allerlei leuke tennisspelletjes gespeeld.

https://youtu.be/PcPvLtnLFME-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal