Direct naar de inhoud.

PvdA Stadskanaal kiest Grietje Schipper als nieuwe lijsttrekker

  • door:
  • op:
Grietje Schipper (midden) is gekozen tot lijsttrekker van PvdA Stadskanaal

STADSKANAAL – De Partij van de Arbeid in Stadskanaal heeft Grietje Schipper gekozen tot nieuwe lijsttrekker voor de gemeenteraadsverkiezingen van 2022. Schipper neemt daarmee het stokje over van Egbert Hofstra. Hij staat op nummer 2 van de lijst gevolgd door Ria Lubben, Michiel van Leening en Heidi Koorn.

Volgens Schipper is een sterke PvdA in deze tijd hard nodig. Ze vindt dat het in de gemeente Stadskanaal bergafwaarts gaat. ‘De gemeente heeft het zwaar’, aldus Schipper. ‘Behalve het centrum van Stadskanaal zie je om je heen dat het bergafwaarts gaat. Ontwikkelingen komen langzaam of niet van de grond. Den Haag levert te weinig geld, maar er is ook te weinig aan woningbouw gedaan.’-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal