Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Carmen Jager is de allereerste miss Borger-Odoorn

Carmen Jager (F: Martin Zaagman – blikopnieuws.nl)

VALTHERMOND – Carmen Jager uit Exloo is gisteren de éérste Miss Borger Odoorn geworden. De 21 jarige Carmen volgt een opleiding tot verpleegkundige en loopt momenteel stage in het Refaja ziekenhuis in Stadskanaal. De mooie jongedame moest het opnemen tegen vijf andere kandidaten uit de gemeente Borger Odoorn waaronder Melissa Norder uit Klijndijk die tweede eindigde.

De jury bestond uit Jill de Robles (Miss Nederland 2011), Stefan Hoven Lieuw-Choy (RTL4 Miss Nederland verkiezingen), en de populaire zangeres Sylvia Swart uit Valthermond. Carmen Jager kreeg ook een wildcard uitgereikt voor de Miss Drenthe verkiezing in 2013. De missverkiezing werd gehouden tijdens een druk bezochte beurs in het ‘Brughuus’ te Valthermond. Hier presenteerden diverse bedrijven zich uit de regio. Naast de missverkiezing was er een modeshow die verzorgd werd door Basic Mode & Jeans uit Emmen, Roadsign en Alita bruidsmode uit 2e Exloërmond.

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.