Direct naar de inhoud.

Binnendienst gemeentehuis maakt buiten schoon

  • door:
  • op:

STADSKANAAL – Afgelopen maandagmiddag waren de afdelingen “Samenleving en Burgerzaken” op het gemeentehuis eventjes niet bereikbaar. De binnendienst medewerkers werden namelijk in gele hesjes gehesen en in groepjes verdeeld en ‘buiten’ aan het werk gezet.

Door mee te helpen met bladeren ruimen, schoonmaken met een hogedrukreiniger en in een bootje de vijver schoon te maken, kregen de binnendienst medewerkers van het gemeentehuis gelijk een goede indruk van de werkzaamheden van hun collega’s in de buitendienst. Een kantoormedewerker, die zojuist zijn groot-rijbewijs heeft behaald, mocht mee een afvalcontainer te legen. Na afloop van de schoonmaakactie van de ambtenaren zag het er weer netjes uit rondom het gemeentehuis en op het raadhuisplein.

(Een (video) verslag van Ronny Wiekenkamp)

[youtube id=”tqrY14ZIjJk” width=”600″ height=”350″]-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal