Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

De Bruidssalon ondersteunt trouwevent Vier de Liefde 12-12-12

Op 12 december 2012 organiseren Ontdekeenkasteel.nl en Bruid & Bruidegom Magazine hét trouwevent van het jaar; Vier de Liefde 12-12-12. Er zullen op deze huwelijksdatum 12 bruidsparen op 12 kastelen in 12 provincies om 12.12 uur trouwen. Binnen de provincie Groningen is De Bruidssalon uit Stadskanaal als sponsor van de bruidsjurk betrokken bij dit bijzondere trouwevent.

Hun achtergrond hebben alle bruidsparen met elkaar gemeen. Zij zijn allen klant bij de Voedselbank. Voor alle twaalf provincies is een trouwlustig koppel geselecteerd dat elkaar straks het jawoord zal geven. In de provincie Groningen zijn Linda en Erik het gelukkige stel dat als bruidspaar naar voren is gekomen.

De bruidsparen hebben allemaal een bijzondere achtergrond en dat maakt 12-12-’12 een nog meer betekenisvolle dag. De gunfactor is bij alle bruidsparen groot. Dit mooie maatschappelijke project kan niet gerealiseerd worden zonder de inzet van ruim honderd sponsoren door het hele land.” Als gespecialiseerd bedrijf in Bruidsmode voelden we ons direct geroepen aan dit initiatief ondersteuning te bieden en er gezamenlijk voor te zorgen dat deze bruidsparen de mooiste dag van hun leven beleven” aldus Ineke Pals van De Bruidssalon.

Benieuwd naar alle ontwikkelingen? Volg Vier de Liefde 12-12-‘12 via ontdekeenkasteel.nl/vierdeliefde of bruidenbruidegom.nl/vierdeliefde

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.