Direct naar de inhoud.

Hermien Cats zingt met Jan Vayne

  • door:
  • op:

Hermien CatsSTADSKANAAL – In Stadskanaal en omgeving kennen we natuurlijk allemaal Harry Cats, U weet wel, die man van de weekkrant ‘De Nieuwsbode’. Harry is een bekende Knoalster zoals we dan zeggen, maar wist U dat zijn vrouw Hermien hem inmiddels behoorlijk naar de troon stijgt? Hermien beschikt over een fantastische stem en is geen onbekende in de lokale operette wereld. Wij ontdekten op onze surf-zoektochten op het onmetelijke internet deze amateur filmbeelden van Hermien Cats. Ja, samen met niemand minder dan de beroemde Jan Vayne (ja, die met dat lange haar).

Het ging om een improvisatieconcert in Coevorden. Een soort van “U vraagt, wij spelen”-concert. “Wil er straks nog iemand wat zingen?” “Eeeeh ik wel”, zegt Hermien. Nou.. zo gezegd, zo gedaan. 🙂 Kort stukje video, in allerhaast met eega ( Harry) zijn Iphone opgenomen. Niets voorbereid, gewoon lekker spontaan in een opwelling geïmproviseerd.  ‘I Dreamed a Dream’ : als dat geen lokaal showbizznews is!

[youtube id=”gXQiLUNwAYg” width=”600″ height=”350″]-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal