Direct naar de inhoud.

Twitterreis Stadskanaal stopt bij FOX

  • door:
  • op:

foxskihutTwintig twitteraars hebben het geluk gehad om alles te weten te komen van de Beste Club van Nederland FOX. Directeur Jeroen Van Broekhoven leidde hen door de gangen van het drukbezochte uitgaanscentrum. Het bezoek maakt onderdeel uit van de twitterreis door de gemeente Stadskanaal, die wethouder Jan-Willem van de Kolk organiseert voor zijn twittervolgers.

De 35-jarige Van Broekhoven vertelde met veel kennis en passie waarom FOX zo aanslaat. Elk weekend bezoeken duizenden jongeren het uitgaanscentrum. Afgestudeerd aan de Hotelschool heeft hij zijn droom verwezenlijkt van horeca, uitgaan en muziek. De twitteraars waren onder de indruk van het bedrijf. Op een zeer verantwoorde manier wordt een hele groep jongeren een prima bestemming van hun vrije tijd bezorgd. Daarnaast maakte Van Broekhoven duidelijk dat FOX ook benut wordt familiefeesten, bruiloften en bedrijfsuitjes.

Ook deze keer werd het twitterinitiatief met veel enthousiasme begroet. Binnen 30 minuten was de inschrijving vol. Van de Kolk: foto kopie“De 1250 volgers moeten goed opletten wanneer de volgende bijeenkomst wordt aangekondigd. Er liggen nieuwe verzoeken om bedrijven en organisaties te bezoeken. De twitterreis biedt een unieke kans om eens een kijkje achter de schermen te nemen. Waar de volgende stop plaatsvindt? Dat blijft een verrassing. Goed opletten dus, en blijf volgen.”

Volg Jan-Willem vd Kolk op Twitter

Klik hier om de website van FOX Stadskanaal te bezoeken

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.-advertenties-