Direct naar de inhoud.

*Gratis* naar het Secret Forest Festival?

Facebook_actieWil jij samen met RTV Stadskanaal naar het Secret Forest Festival?

Op Zaterdag 6 juli vindt er in het Pagedal in Stadskanaal een uniek evenement plaats. Op 4 podia in het bos zullen diverse top DJ’s optreden op het grootste dancefestival van Noord-Nederland. Het festival wordt georganiseerd door Fox Stadskanaal en Studio TaS. RTV Stadskanaal zal op 6 juli uitgebreid aandacht besteden aan het festival. Kaarten zijn te koop bij de Primera’s in Nederland of op de website www.secretforestfestival.nl, waar je ook meer informatie over de line-up kunt vinden.

Maar: Je kunt ook helemaal gratis naar binnen! Hoe?? Like RTV Stadskanaal op Facebook, deel dit bericht en win twee kaarten voor het Secret Forest Festival! Op maandag 24 juni maken we de winnaars bekend. Veel Succes!

4 reacties op “*Gratis* naar het Secret Forest Festival?”

  1. zou super vinden om samen met iedereen daar een geweldig feest te vieren op secret forest festival terrein!!

  2. Gedeeld…wat zou het super zijn als ik de kaarten zou winnen. Wil graag heen met een vriendin, en helemaal uit onze dak gaan.
    # I Love It

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.



-advertenties-