Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Mick Jagger is 70 geworden

mick-jaggerROCK & ROLL – Dit shownieuws willen we je toch even onder ogen brengen, want wie heeft er nu nog nooit van deze man gehoord? Mick Jagger werd in 1943 geboren als Michael Philip Jagger en werd gisteren (vrijdag 26 juli) alweer 70 jaar! De oude rocker vierde zijn verjaardag een weekend eerder na een groot optreden met 65.000 toeschouwers in Londen. Na afloop van het concert proostte hij samen met vrienden en familie op zijn 70e levensjaar. In 1959 legden Mick Jagger samen met  schoolkameraad Keith Richards de basis voor de band ‘The Rolling Stones’. Vele hits, platen, roem en concerten volgden. In 2003 werd Mick Jagger geridderd door de Britse koningin Elizabeth. Zie hier een prachtig overzicht met foto’s van mister Rock and Roll op de site van CNN

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.