Direct naar de inhoud.

Vijf- jarig bestaan coverband Betstay

  • door:
  • op:

MUSSELKANAAL – Wellicht herken je Betstay nog van een optreden in het radioprogramma ‘S-Express’ van 12 september 2014. De band gaf toen een spetterend optreden in de studio van RTV1. Betstay is een coverband bestaande uit 4 muzikanten die allemaal van origine uit Musselkanaal komen. In 2012 traden ze voor het eerst op in de Gelegenheid te Musselkanaal. De coverband speelt nummers vanaf de jaren 60 tot hedendaagse muziek . Van pop, rock tot easy listening. Bruiloften, verjaardag- en bedrijfsfeesten tot lekker spelen in de kroeg. Waar Betstay komt wordt feest gevierd.

Hans Toutenhoofd van Betstay: “11 maart vieren we dat Betstay 5 jaar bestaat!! De tijd is omgevlogen en er is veel veranderd We hebben zelf alles opgebouwd in de jaren. Er staat nu een prachtig podium met mooie apparatuur om mee te werken. We zijn 3 gitaren, 2 drumstellen, 4 microfoons, 3 mengtafels verder. Om maar niet te spreken over alle apparatuur, podiumdoeken, licht, rookmachines, in-ear systemen en heel veel snoeren”.

Iedere week repeteert de band. Niet alleen om steeds weer nieuwe nummers in te studeren en ons te verbeteren maar vooral ook omdat we echt in de leukste band van kanaalstreek spelen!! 5 jaar verder en leuker, beter en hechter dan ooit. Toeutenhoofd: “Iedereen mag het met ons komen vieren zaterdag 11 maart om 21.00 uur. Het wordt een feest vol herkenning, veel nieuwe nummers en verrassingen”.

De gelegenheid kun je vinden aan de Kruisstraat 1 te Musselkanaal-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal