Direct naar de inhoud.

Bevrijdingsfestival Drenthe zoekt vrijwilligers

  • door:
  • op:

ASSEN – Bevrijdingsfestival Drenthe roept enthousiastelingen vanaf 16 jaar op om hun handen uit de mouwen te steken op 5 mei. Er wordt hulp gevraagd in uiteenlopende taken zoals op- en afbouw, podia, informatiebalie, het Kinderplein en het Plein van de Vrijheid. Bevrijdingsfestival Drenthe biedt vrijwilligers een uniek kijkje achter de schermen, waarbij eten en drinken worden verzorgd. Een prachtige werkervaring vol muziek en vrijheid. Aanmelden en uitgebreide informatie via www.bevrijdingsfestivaldrenthe.nl.

Op- en afbouw
Wil je graag meehelpen om het Bevrijdingsfestival op -en af te bouwen en in te richten? Het Bevrijdingsfestival Drenthe zit te springen om mensen die van aanpakken weten, technisch inzicht hebben en hun mannetje/vrouwtje staan. De opbouw begint op 28 april en de afbouw op 6 mei en 7 mei. Een geldig heftruck certificaat en/of geldig VCA diploma is een pre, want veiligheid gaat boven alles.

Productieteam
De mensen in dit team zijn handig en houden het festival de hele dag draaiende. Je kunt met een hamer, accuboor en een zaag overweg. Je bent oplossingsgericht en ondersteunt diverse teams met hand- en spandiensten.

Stagehands
Als stagehand zorg je ervoor dat het podium helemaal klaar is voor de volgende artiest. Je werkt hard mee met de op- en afbouw op het podium, zodat het festival op schema blijft lopen.

Informatieteam
Wie het leuk vindt om mensen te woord te staan en gastvrij is, kan terecht bij de informatiebalie. Hier help je artiesten, vrijwilligers en bezoekers aan de juiste informatie en help je hen de weg te vinden op het festivalterrein.

Promotieteam
Als lid van het promotieteam beantwoord je vragen van bezoekers. Over het programma, over de bewegwijzering, over wat dan ook. Waarom vieren we op 5 mei Bevrijdingsdag? En waarom is dit nog steeds actueel anno 2017? Met raad en daad sta je de bezoekers te woord. Je loopt in tweetallen over het festivalterrein en bent duidelijk herkenbaar voor het publiek.

Projectenteam: Plein van de vrijheid
Op het Plein van de Vrijheid presenteren zich allerlei partijen zoals Amnesty International,Greenpeace en andere NGO’s. In dit team onderhoud je contacten tussen alle deelnemende partijen en kun je vragen van publiek beantwoorden.

(ingezonden)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.-advertenties-