Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Rijbewijs ingevorderd na snelheidsovertredig

politieBORGER-ODOORN – De politie heeft maandagmiddag op de N379 het rijbewijs van een 38-jarige automobilist uit Ter Apel ingevorderd na een forse snelheidsovertreding.

De bestuurder passeerde een controle met de lasergun met 132 kilometer per uur, terwijl op deze weg een maximumsnelheid van 80 kilometer per uur geldt. Na een stopteken van een motoragent werd het rijbewijs van de man ingevorderd. Tevens werd proces-verbaal tegen hem opgemaakt. Ook twee andere automobilisten passeerden de snelheidscontrole met hoge snelheid. De twee bleven echter onder de invorderingssnelheid van 50 kilometer per uur ter hard en kregen daarom alleen een forse bekeuring.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.