Direct naar de inhoud.

Videoreportage met terugblik 25e PagePop

  • door:
  • op:

DSC_4667STADSKANAAL – De 25e editie van PagePop festival vond plaats op zondag 14 juli 2013 . Dat is vandaag alweer bijna een maand geleden. De tijd gaat snel, maar gelukkig kunnen we fijne momenten nog eens terughalen via beeld en geluid opnamen.

Een crew van RTV Stadskanaal maakte die dag sfeer opnamen en presentator Erik Bentum (van het RTVS programma Alternative Rock) sprak met bezoekers, organisatie en natuurlijk met de artiesten. Ben jij er ook geweest? Misschien zie jij jezelf dan terug in deze reportage. Beleef het nog eenmaal terug, Sam Enough, The Jacks, The Tightropes, Animal Antics en nog veel meer! Pagepop met zijn spetterende 25e jubileum. Prachtig weer, goede optredens en veel fijne bezoekers. Een bijzondere dag..

Eén reactie op “Videoreportage met terugblik 25e PagePop”

  1. Goed bezig! Wordt het niet eens tijd om bij het Noorderpoort een mbo mediaopleiding aan te bieden? Er zijn meerdere radio (en tv) stations, reclamebureau’s en AV diensten in de regio te vinden. En RTVS kan mooi stageplaatsen aanbieden en daar gelijktijdig zelf ook door groeien.

    Dames en Heren, het is tijd om de hoofden eens bijelkaar en naast de thermosfles met koffie en thee te houden om met een goed plan te komen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.-advertenties-