Direct naar de inhoud.

Twitteraars onder de indruk van Sealteq tijdens volgersbijeenkomst

  • door:
  • op:

DSC_5018STADSKANAAL – De NoordZuid-Lijn, de gevel van het Concertgebouw in Amsterdam, de spuisluizen van de Afsluitdijk, de parkeerdekken van het Academisch Ziekenhuis en de Gasunie. Het zijn slechts een paar voorbeelden uit de vele werken van Sealteq. Twee-en-twintig twitteraars verzamelden zich in het hoofdkantoor van dit internationale bedrijf dat gevestigd is aan de Tinnegieter in Stadskanaal. Directeur Martin van der Leest gaf een bedrijfspresentatie en leidde hen rond door het nieuwe gebouw. De twitteraars toonden zich erg onder de indruk van dit prachtige bedrijf. Elke dag zijn 200 werknemers voor Sealteq aan slag om om werken van Rijkswaterstaat, overheden, NAM en andere grote bedrijven te beschermen en te behouden.

De twitteraarsbijeenkomst bij Sealteq was ook deze keer weer georganiseerd door PvdA-wethouder Jan-Willem van de Kolk. Regelmatig biedt hij twitteraars de gelegenheid om elkaar op een plak in de gemeente Stadskanaal te ontmoeten. Via een tweet wordt de bijeenkomst bekend gemaakt. Alerte lezers moeten dan meteen reageren, want de inschrijving is elke keer binnen een uur vol. Van de Kolk: “Het is ooit bedoeld om twitteraars met elkaar kennis te laten maken. Of ik er na de verkiezingen ermee doorga? Nee, dan ga ik weer andere dingen doen. Maar mocht ik binnekort de grens van 1500 volgers passeren, dan volgt weer een nieuwe bijeenkomst”. Twitteraars, die er een keer bij willen zijn, worden dus aangeraden om de tweets van Van de Kolk goed te blijven lezen en snel te reageren.-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal