Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Alles wat een vrouw leuk vindt tijdens Ladies Day & Night Stadskanaal

Ladies NightSTADSKANAAL – Alles wat een vrouw leuk vindt. Dat is kort samengevat wat er te vinden is op de Ladies Day & Night die plaatsvindt op vrijdag 28 februari in het Pagecentrum in Stadskanaal. De beurs, die voor de derde keer plaatsvindt, is zeer in trek. Vanwege de enorme belangstelling vorig jaar besloot organisator Jessica Wolf de openingstijden te verruimen: het evenement begint nu al om 14.00 uur.

Ladies Day & Night is een evenement vol sfeer en gezelligheid voor de vrouw. Zo’n honderddertig stands van zaken uit Stadskanaal en verre omgeving zijn er te vinden met body & beauty, sieraden, slankproducten, bruidskleding, parfums, reizen, body fashion, lifestyle & living, kappers, cosmetica, mode en nog veel meer. Op het vrouwenterras is het ontspannen borrelen met elkaar en er zijn proeverijen van allerlei verrassende lekkernijen. Ook kunnen de bezoekers er workshops volgen, onder meer taarten en cupcakes maken, en kunnen ze zich laten fotograferen, alleen of met hun vriendinnen.

Overweldigende belangstelling
Ladies Day & Night heette vorig jaar nog Ladies Night. Toen was het een avondevenement. Vanwege de overweldigende belangstelling – er kwamen toen zo’n vijfduizend bezoekers – zijn de openingstijden aanzienlijk verruimd. ,,Het was werkelijk een doorslaand succes, eigenlijk zelfs een beetje te druk’’, zegt Jessica. ,,Om iedereen de ruimte te geven om volop te genieten van de sfeer, gezelligheid en vele mooie producten die er worden gepresenteerd, is de beurs nu al vanaf ’s middags te bezoeken.’’

Win een reis
De organisatie doet er veel aan om de beurs aantrekkelijk te maken. Zo is de entreeprijs bijzonder laag, een kaartje kost slechts twee euro. Bovendien is het parkeren bij het Pagecentrum helemaal gratis. Het entreebewijs is bovendien ook nog een loterijticket. Onder bezoekers van de beurs verloot de organisatie een prachtige reis: een vierdaagse stedentrip voor twee personen naar een Europese stad naar keuze, inclusief hotel en vliegreis.

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.