Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

PEKELPOP ZORGT VOOR STORMACHTIGE DATE MET VALENTIJN

pekelpopOUDE PEKELA – Na een maand winterstop heeft stichting Pekelpop het nieuwe jaar ingeluidt met een heus “valentijnsconcert”. Bij wijze van experiment organiseerde Pekelpop dit keer een intiem concert op de vrijdagavond in plaats van op zondagmiddag.

Pekelpop wist de Groninger formatie “Animal Antics” te boeken voor wat achteraf een zeer geslaagd evenement genoemd mag worden. Met een aanstekelijke mix van pop, rock en funk wist de vierkoppige band het publiek de dansvloer op te krijgen. Tim Peters van Ton, Lesley Baker, Fedde Döbken en Frank Drok brachten een uiterst dansbare set ten gehore met veel eigen nummers afgewisseld met een aantal covers.

Waar normaal gesproken de maandelijks georganiseerde concerten van Pekelpop in een huiskamer plaatsvinden, werd dit keer uitgeweken naar een romantisch aangeklede antieke schuur aan de Hendrik Westerstraat aan het Pekelder Diep in Oude Pekela. Ondanks de stormachtige omstandigheden was er een veertigtal gasten afgekomen op dit valentijnsconcert waar men behalve muziek ook nog kon genieten van een kop warme chocolademelk bij een knapperend kampvuur.

Pekelpop heeft aangegeven vaker dergelijke experimenten te willen proberen. Mensen die interesse hebben in een door deze stichting georganiseerd evenement worden dan ook van harte uitgenodigd om contact op te nemen via de website www.pekelpop.nl

Voor volgende maand heeft Pekelpop de pompende poprockband View for a Day weten te boeken (www.viewforaday.nl). Er wordt nog gezocht naar een lokatie, geïnteresseerden kunnen zich via de website opgeven.

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.