Direct naar de inhoud.

Zangeres Silvia Swart Bevallen van jonge zoon.

  • door:
  • op:

RandyVALTHERMOND – Op zaterdag 6 september is zangeres Silvia Swart uit Valthermond bevallen van zoon Randy. Silvia en Lammert hebben dit nieuws op zondag 7 sept. naar buiten gebracht en zijn dolblij met hun “wondertje”. Randy is een gezonde Hollandse jongen zoals men dat in de volksmond noemt want Randy woog 4450 gram en is 52 cm lang. Randy is de tweede zoon voor Silvia die 18 jaar geleden het leven schonk aan zoon Daryl en deze is natuurlijk een trotse grote broer.

Silvia Swart timmert al jaren succesvol aan de weg en is zeer geliefd bij het publiek. Tot op het laatst van de zwangerschap trad Silvia nog wekelijks op in het land. Silvia kreeg landelijke bekendheid met het nummer: Droom van werkelijkheid”. En haar carrière is daarna in een grote versnelling verder gegaan en stond ze op diverse grote podia in het land.

silvia SwartMaar ook op kleine podia, privé feesten, piratenfeesten, bedrijfsfeesten en in verzorgingstehuizen is Silvia een veelgevraagde zangeres. Meer informatie over Silvia Swart kunt u vinden op haar website, via facebook en twitter.

[via  Lucky Joe show-info]-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal