Direct naar de inhoud.

Inschrijving 25e Klap tot Klaploop start op donderdag 15 januari 2015 om 14.00

  • door:
  • op:

klaptotklapSTADSKANAAL- Op maandag 6 april, Tweede Paasdag, vindt alweer de 25e editie van de Univé Klap tot Klaploop plaats. De voorinschrijving via www.klaptotklaploop.nl start op donderdag 15 januari en is vanaf 14.00 uur mogelijk voor alle onderdelen. De voorinschrijving loopt tot en met zondag 22 maart 2015.

Iedere deelnemer die zich voor 22 maart inschrijft (met uitzondering van de bambinolopers en Nordic Walkers/sportieve wandelaars), krijgt een startnummer met een geïntegreerde chip. Ook komt hun voornaam op het startnummer te staan. Van de deelnemers die een startnummer met chip dragen, worden persoonlijke videobeelden gemaakt. Binnen 36 uur na afloop van de Klap tot Klaploop zijn de beelden te zien op de site van de Klap tot klaploop.

Afhalen startnummers
Deelnemers die zich hebben voor ingeschreven, dienen hun startnummer op te halen. Dit kan op zaterdag 4 april van 13.00 tot 18.00 uur in de kantine van het Noorderpoortcollege (Sportparklaan 5, 9502 CW Stadskanaal) of op maandag 6 april van 10.00 tot 13.00 uur in sporthal “De Spont” (Gandhiplein 3, 9501 DB Stadskanaal).
Deelnemers aan de prestatielopen voor de jeugd over 1000 of 2000 meter, die niet in de gelegenheid zijn hun startnummer op zaterdag 4 april op te halen in de kantine van het Noorderpoortcollege, dienen dat op maandag 6 april alsnog te doen bij de start in Musselkanaal.
Startnummers worden niet thuis gestuurd!!

Na-inschrijving
Na-inschrijving is op zaterdag 4 april van 13.00 tot 18.00 uur in de kantine van het Noorderpoortcollege en is uitsluitend mogelijk voor deelnemers aan de recreatielopen over 5 en 10 km, Nordic Walking/sportief wandelen en de bambinoloop. Deelnemers aan de bambinoloop over 500 meter kunnen zich op de wedstrijddag ook nog inschrijven bij de start in Musselkanaal.

Voor deelnemers aan de wedstrijdloop over 10 km, de wedstrijd voor wheelers, toertocht voor handbikers en de prestatielopen voor de jeugd over 1000 en 2000 meter is er geen na-inschrijving!

Op maandag 6 april, Tweede Paasdag, is na-inschrijving (m.u.v.de bambinoloop) voor geen onderdeel meer mogelijk!!

Goede doel
Het bestuur heeft voor haar 5e lustrum gekozen voor ReumActief. Deze patiëntenvereniging welke zich met name lokaal inzet heeft als belangrijkste speerpunten: lotgenotencontact, bewegen, belangenbehartiging en voorlichting geven op o.a. basisscholen in ons gebied. De deelnemers aan de Klap tot Klaploop kunnen vrijwillig doneren voor deze vereniging.

Gratis boodschappen bij Albert Heijn Stadskanaal
Door een nauwe samenwerking door de stichting Klap tot Klap wil AH Stadskanaal meer klanten verwelkomen en de stichting Klap tot Klap wil in 2015 een record aantal deelnemers aan de start verwelkomen. Het streven voor de 25e editie is meer dan 2000 deelnemers. Wekelijks wordt daarom vanaf 15 januari een klant uitgeloot die voor een bedrag van € 100,- een kar vol boodschappen krijgt. De actie duurt in totaal 11 weken. De actievoorwaarden kunt u lezen op de site van de Klap tot Klap www.klaptotklaploop.nl. Elke week wordt een winnaar geloot uit het bestand van personen die zich hebben ingeschreven voor de Klap tot Klaploop. De naam van de winnaar wordt wekelijks gepubliceerd op de site van de Klap tot Klap www.klaptotklaploop.nl en bekend gemaakt in de vestiging van AH aan het Gandhiplein 12 te Stadskanaal.

Meer informatie?
Het volledige programma en de kosten van deelname van de 25e editie van de Klap tot Klaploop is te vinden op onze site: www.klaptotklaploop.nl-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal