Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

College Stadskanaal draagt witte anjer

Gemeentehuis Stadskanaal. (F: RTVS)

Gemeentehuis Stadskanaal. (F: RTVS)

STADSKANAAL – Leden van het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Stadskanaal dragen deze week een witte anjer als eerbetoon aan de ruim 100.000 Nederlandse veteranen die zich, waar ook ter wereld, hebben ingezet voor de vrede.
De anjer wordt gedragen in de week voorafgaand aan de nationale veteranendag, op zaterdag 27 juni, door personen die een openbare en representatieve rol vervullen. Met het dragen van de anjer uit het college publiekelijk waardering voor onze veteranen.

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.