Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Ondernemer gezocht voor miniaturenpark Stadskanaal

miniaturenparkSTADSKANAAL – De gemeente Stadskanaal is er nog steeds niet in geslaagd een ondernemer te vinden om het miniaturenpark op te zetten. Dit park is in 2010 gekocht voor 300.000 euro door de gemeente op aanraden van toenmalig wethouder Ferry Booij. Het miniaturenpark stond destijds in Appelscha en trok daar veel bezoekers. Wethouder Goziena Brongers, die het miniaturenpark nu in haar portefeuille heeft, doet een oproep aan (lokale) ondernemers die wel brood zien in het exploiteren van een dergelijk park. Het miniaturenpark met alles erop en eraan ligt al jaren opgeslagen in een loods en dat is best jammer volgens Brongers.

Wethouder Brongers:

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

8 Reacties op “Ondernemer gezocht voor miniaturenpark Stadskanaal

 1. Echt weer iets voor onze fijne gemeente. Waarom niet eerst een exploitant/ondernemer gevonden voordat deze ongetwijfeld dure aankoop werd gedaan ? Ik vond dat onbegrijpelijk en zelfs dom. Nu ligt alles te verpieteren ergens in een loods. Er was zelfs nog geen plek gereserveerd waar het park moest komen !

 2. Waarom pak je dit niet als project voor WWbers of andere groepen aan de onderkant van de arbeidsmarkt. Het is geen verdringing van arbied het werk bestaat gewoon niet. Gewoon sparren met verschillende groepen over de invulling van het project. Het zou mooi kunnen op de kop van het oude Fhilipsterrein past mooi bij de latere invulling.

 3. Om een ondernemer te vinden die hiermee wel aan de gang zou willen gaan zou de gemeente niet alleen een oproep moeten doen maar de eventuele geïnteresseerde ondernemer ook een plan van aanpak moeten kunnen tonen. Op zich lijkt het mij hartstikke leuk om dit van de grond te krijgen en zou ik het ook graag willen doen maar zoals al eerder gezegd. Wat heeft de gemeente mij dan te bieden ?

 4. Ja hoor lekker gratis mensen laten werken Nico net als bij Wedeka.
  Je moet je doodschamen. Als mensen werken moeten ze er ook een cao loon voor hebben.
  Of doe jij je “werk” ook gratis?

 5. Nou… ik weet n leuke baan voor dr booy hoeft ie ook geen wachtgeld of andere uitkering lekker op dat park laten rondscharrelen

 6. Doe een beroep op de daarvoor bestemde subsidiepot van de overheid en creëer echt banen voor een normaal Loon. Leegte Philips terrein opgelost en diverse mensen weer aan het werk. Je slaat 2 vliegen in één klap.

 7. Jaren geleden waren er plannen om het te combineren met een kartbaan nabei Star terein helaas zijn deze plannen toen niet doorgegaan.

 8. Het zou mooi kunnen op de kop van het oude Philipsterrein, past mooi bij de latere invulling.

  Binnen komertje voor Stadskanaal vanuit Nw.Buinen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.